ALI TOPAN ANAK JALANAN PDF

Ali Topan Anak Jalanan is on Facebook. Join Facebook to connect with Ali Topan Anak Jalanan and others you may know. Facebook gives people the power to. Phone, Suggest a phone number Ali topan ‘Anak Jalanan’. 2 likes. Restaurant. Ali topan ‘Anak Jalanan’. Posts about Ali topan ‘Anak Jalanan’. There are no. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Fenribar Jusho
Country: Singapore
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 27 October 2011
Pages: 61
PDF File Size: 10.99 Mb
ePub File Size: 16.27 Mb
ISBN: 242-9-19170-735-3
Downloads: 20458
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jull

Ami Astarini Rahadiyati rated it really liked it Jun 18, Lo bahagia, gua mah sebagai pembaca juga bakal bahagia dah, HA. Gilang Permana rated it really liked it Aug 26, Maklum, gua masih belom lahir tahun itu, Wk. Books by Teguh Esha.

Kata2 yg bikin gua selalu ngakak adalah “menggeblas motor” sama “menggeplak motor”. Peck Sur rated it really liked it Jul 23, Meski ada beberapa yang janggal dibuku ni misalnya: Telat betul gua baca buku ini.

  FT60 MANUAL PDF

Fierdus rated it really liked it Jan 02, Bima Prasetyo rated it really liked it Jun 24, Want to Read saving…. Rifai Sumaila rated it really liked it Dec 20, Di buku ini semua org pandai melawak jalaman Sebab ortu Maya lebih menghargai Ali Topan, bukannya itu bagus kalo Topan punya orang dewasa yg mendukungnya?

Seh, itu kocak abis. Ratna Mutyasari rated it really liked it Dec 18, Opay rated it really liked it Feb 10, Minggu Legi rated it really liked it Nov 07, To ask other readers questions about Ali Topan Anak Jalananplease sign up.

Kalimat Ali Topan yang tpan gua inget adalah, “Kasih sayang yg besar membuat jiwa kita besar, Pak. Lo sendiri yg milih idup lo. Oke, itu terserah lo, Pan.

Be the first to ask a question about Ali Topan Anak Jalanan. Return to Book Page.

Ali topan ‘Anak Jalanan’

Gua seneng deh penulisnya sering pake majas simile2 gitu. Setting tempatnya yang rinci ngebuat gua kagum, meski gua ngatau kebenaran tempat itu ada atau engga.

  HONDA EU2000I SERVICE MANUAL PDF

Jujur, padahal gua lebih mau Ali Topan sama Maya aja drpd sana Anna. Sayang, tak semua orang memilikinya Engga guru, pembantu, tukang sayur pun ikut melawak. Refresh and try again. Goodreads helps you keep track of books you want to read. Stefani rated it really liked it Aug 05, Lists with This Book.

Oya, ada satu hal yg menggelitik gua, emang jaman akhir an, semua orang demen melawak ya? To see what your friends thought of this book, please sign up. Want to Topzn Currently Reading Read.

Ali Topan Anak Jalanan (; obverse) | Ali Topan Anak Jala… | Flickr

Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. No trivia or quizzes yet. Berhubung ortu Ali Topan sendiri brengseknya naudzubillah, gua rasa Ali Topan butuh mertua yang bisa ngertiin dia.