BESKRAJNO PUTOVANJE DUSE PDF

Ono o cemu se ne pise je zivot duse izmedju zemaljskih zivota. Newton, hipnoterapeut iz Kalifornije, objavljuje sjajnu knjigu “Journey of Souls” (“ Putovanje dusa”) godine. . T: Ne, ovo mjesto je beskrajno tako divno i mirno. bivšeg pacijenta, kao i slučajnog poznanika iz aviona, sa kojim više nikada nije želela da putuje. Beskrajno je žalio za . promuklo izustio, uz pogled koji je prodirao do samog dna njene duše – Bio bih počastvovan. cikilife – Ivana Popov – Sveti Matej #ortodoxchurch #purelove❤ #pureheart # lovealways #openheart #art #myhome #beautiful.

Author: Moogubar Kajizilkree
Country: France
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 21 December 2012
Pages: 423
PDF File Size: 5.68 Mb
ePub File Size: 11.32 Mb
ISBN: 793-5-22076-540-3
Downloads: 11055
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Macage

Moje iskustvo hipnoticke regresije 5.

Ljudi ce poceti mrziti cisti zrak i ovu bozansku svjezinu Doduse, puko postojanje brasna, secera i vode ne znaci da ce se rodjendanska torta sama napraviti. Vremenom smo shvatili da je to neka vrst sjeciva Da, bilo nam je tako zabavno klijent se sjeca ranijeg zivota kada su putovali zajedno kao braca u Indiji.

Ali ti si to sve ignorirao i bio tvrdoglav. Jer, oni ce vjerovati samo u sebe i nikoga vise Oni sami ce biti najveca prepreka daljem razvoju i samospoznaji Povremeno, ne mogu da pratim tok njihovih misli kada postanu isuvise brzi za mene. Ali ti prvo pocinjes sa par lakih svijetova, bez mnogo obaveza. Italija, Austro-Ugarska i Njemacka.

Zato sto sam izvrsio samoubistvo. S obzirom da si dosta citao o hipnozi, necu davati puno objasnjenja.

  2003 TAHOE OWNERS MANUAL PDF

Poneke su tako napredne da se krecu ka nivou egzistencije koje je iza svega onoga sto zemlja moze da ponudi Drugi pravci su prema bazama: Imas li osjecaj sigurnosti ili straha? Prva iskustva sezu u doba kromanjonca prije Prije mog ponovnog povratka na Zemlju, jos jednom cu se sresti s njima. Ovi paralelni zivoti otvaraju sasvim novu dimenziju i more novih pitanja. Obicno su u istom grozdu braca, sestre i najblizi prijatelji, a ne, na primjer, roditelji.

Navodno je po povratku u Washington imao susret sa Predsjednikom i sefom Generalstaba od kojih je ultimativno trazio da Antarktik bude u dometu termonuklearnih projektila Vanzemaljci ne zele nasu zemlju, zlato, minerale ili vodu. Moje iskustvo hipnoticke regresije.

Da je bio veoma lijep…. Kao sto rekoh, ovo je stanje duha.

Lomas jedan od kolega kojem se ispovjedio. Mi obavijamo jedni druge u svjetlosti, naravno. Na sve sto nije predvideno ovim ugovorom primenice se opsta akta Poslodavca, odredbe Zakona o radu i drugi propisi Republike Srbije.

Onih nekoliko seoskih kucica ni po cemu nije odvajalo Kremna od okoline.

ISPOVEST Lula Živojinović: Moj život s Batom

Ja sam pod anestezijom, ja sanjam. Na konju je, nosi smedji sesir, ima crne tanke brkove. Njegova se djela intenzivno studirana, jer se ponio vrlo lose dok je bio u tom tijelu. Prvo vidim ono sto bih trebao da napravim. Svjetlosne tacke pripijene jedne uz drugu… formirajuci razne dusevne grupe.

Na Zemlji se suocavas i sa fizickom agesivnoscu, cak i bolom i sa mentalnim izazovima. Da li je ovaj svijet u galaksiji Mlijecni put? Neskrajno nje ostaje betonirani prolaz ili odaja promjera od 15 ili vise metara. To je doba u kome prevladava nasilje i netrpeljivost svake vrste.

  ELUCIDATIONS OF HOLDERLIN POETRY PDF

Ali, na dugi rok, zivoti sa muskim i zenskim atributima se izjednace.

▷ @cikilife – Ivana Popov – Sveti Matej ???????????????? #ortodoxchurch #

vuse Tes, ti si trenutno na Zemlji kao zena. Da li postoji mogucnost izbora za nove duse? Pa… ti znas o tome? Opisi sta se desava slijedece. Krecem se… idem ka svome dome… tamo gdje pripadam. Jeste, ali ga niko nije docekao. Ne, ovdje nema kazne, to je zemaljsko stanje. Samo oni koji to zele. Majko, ako Perry kaze dhse je otac ovdje, ja mu vjerujem, Vec sam ti rekao da je on Shell Oil, skoljka ili sunce, koje se uspinje, sa zracima?

Sada nesto govori, ali ne razumijem ga jasno. Ponekad i hiljadu godina zna proci izmedju inkarnacija. Kasnije, kada smo na svojoj destinaciji, koristimo energiju i krecemo se svojom voljom.

Rat je izbjegnut u tome trenutku. Kosti su tanje, ali izgledaju jace, jer je atomski sastav drugaciji.

Sjetimo se pitanja s pocetka priloga o onome sto ce obiljeziti doba koje je pred nama.

Posted in Sex