KNJIGA BRZO CITANJE PDF

Brzo citanje knjiga pdf Taiwan Holdings Limited, Taiwan Branch (Address: 14F, No. 66 Sanchong Rd, Nangang District, Taipei, , Taiwan). Roman Zajedno sami je neobična knjiga, napisana nasuprot mnogim . i teška za čitanje, zbog toga što sam morala da prekidam čitanje vrlo brzo nakon što bih . Smatram ovu aplikaciju sa hiljade knjiga za slušanje super jer sad mogu čak i kućnog posla malo uraditi a da ne crknem od dosade.

Author: Gashura Vubar
Country: French Guiana
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 23 February 2009
Pages: 62
PDF File Size: 9.61 Mb
ePub File Size: 5.84 Mb
ISBN: 443-7-72598-575-6
Downloads: 81735
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nigis

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Want to Read saving…. Want to Read Currently Reading Read. Refresh and try again. Open Preview See a Problem? Thanks for telling us about the problem.

Return to Book Page. Paperbackpages. To knjiba what your friends thought of this book, please sign up. To ask other readers questions about Zajedno samiplease sign up.

Fast reading / Brzo čitanje | Au

No ne odustaj, knjiga citanue zaista dobra. See 2 questions about Zajedno sami…. Lists with This Book. This book is not yet featured on Listopia. Feb 23, Jelena rated it liked it Shelves: Postavka romana, okvir u kom se radnja odvija, sjajna je. Na nekoliko mesta je upravo kvalitet forme obrnuto proporcionalan kvalitetu iznetih ideja. Dec 05, Ramona rated it it was amazing. Jun 19, Sladjana Savic rated it it was amazing.

Zajedno sami by Marko Šelić

Trebalo mi je vremena da krenem i da se naviknem na stil pisanja. Zahteva paznju i koncentraciju – ne kazem da se ne moze citati usputno, ali propusticete poente na koje se moze naici. Ovo je prva Marcelova knjiga koju citam i dopada mi se, jer nisam smatrala da se bavi ovakvim temama. Ipak, na momente mi je pisanje i odredjene metafore preterano. Svakako preporucujem, doduse, ljudima koji mogu da podnesu i neke teze scene.

  A TEXTBOOK OF QUANTUM MECHANICS BY MATHEWS AND VENKATESAN PDF

Jan 04, Ksenija rated it really liked it. Dylan Dog, kjjiga knjiga. This review has been hidden because it contains spoilers.

Zajedno sami

To view it, click here. Ocekivao sam vise od Marchela. Ima on dosta sjajnih metafora i obozavam nacin na koji kratke price umece u glavnu radnju.

Takodje, dosta nestandarno pokusava da posalje neku poruku citaocu. Jos jedna stvar koja mi se mnogo svidela je njegov izbor likova.

Mnogo razlicitih karaktera na jednom mestu. Ali kad pogledam na knjigu kao na celinu, it’s not that deep. Cini mi se kao da je u nekim trenucima bas preterao sa metaforama i fantazijama. Kao da pokusava na silu da bude neshvace Ocekivao sam vise od Marchela. Kao da pokusava na silu da bude neshvaceni umetnik.

Ne znam, btzo to sto ja vidim kao haoticni rasplet koji malo kvari sve one sitne poente koje je napravio tokom knjige je u stvari glavna poenta, i savrseno se uklapa. Mozda ja ne razumem njega. Neke delove vidim kao preistaknute i preisfantazirane Cela forma i kompozicija mi kad sve sagledam izgledaju lose, ali opet kazem, maybe it’s just me.

Kao da je ona poruka koju salje kroz svoje pesme samo lose formirana u celinu pod nagonom da izgleda kao ‘umetnik’. Sve bi to bolje zvucalo i ne bi izgledalo isforsirano u pesmama. Go home, Marko, you’re drunk. I dalje stojim pri tome. Kao niz kratkih prica i pouka: Mozda malterego popravi moje misljenje.

  IMDT ACT 1983 PDF

View all 4 comments. Feb 05, Dusko Lazanski rated it it was ok.

Fast reading / Brzo čitanje

I mislim da je sposoban i pametan i da radi dobre stvari i zato i ne vidim razlog ovog “namenskog” pisanja.

Nov 16, Milena Stojanovic rated it it was amazing. Ako ga ne znate – upoznajte se.

Feb 27, Nikola Alokin rated it it was ok. Istina je na kraju puta Feb 20, Ivana added it. Emina3 rated it really liked it Sep 16, Chabal rated it it was amazing Aug 26, Goran Mihajlovski rated it it was amazing Jul 23, Melis Saletovic rated it it was amazing Jun 16, Bleu rated it it was amazing Jan 31, Milica rated it it was amazing Sep 28, Maja rated it liked it Mar 29, Riad rated it it was amazing Oct 25, Bojana Nastoski rated it really liked it Dec 28, Za taj album je u junu Trivia About Zajedno sami.

No trivia or quizzes yet. Quotes from Zajedno sami. A znali bi, sve bi im bilo jasno kad bi se samo sreli Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.